O nama

Logo

Tvrtka Graditelj-Zaprešić d.o.o., osnovana je 1992. godine, a koja je nastala iz obrta koji je započeo sa radom 1982. godine. U tridesetogodišnjem radu, izgradili smo niz kapitalnih objekata u visokogradnji i niskogradnji. Rekonstruirali smo i adaptirali veliki broj dotrajalih i uništenih objekata, a mnogi od njih su pod zaštitom spomenika kulture (dvorac ban Josip Jelačić, Veleučilište Velika Gorica).

 

Naša kompetentnost i stručnost u radu doveli su nas do prepoznatljivosti i povjerenja kod investitora i kupaca koji prepoznaju kvalitetu našega rada.

 

Tvrtka Graditelj-Zaprešić d.o.o. svojim iskustvom i upotrebom visokokvalitetnog materijala omogućuje gradnju objekata visokogradnje, od poslovnih i stambenih objekata do obrazovnih i sakralnih građevina, te objekata niskogradnje. Tako široki spektar izgrađenih objekata ne bi bio moguć bez stručnih i iskustvenih radnika, te profesionalnog inžinjerskog kadra, koji svojim znanjem i osposobljenošću podižu reputaciju tvrtke na višu razinu.

 

Za sve navedene radove posjedujemo vlastitu tehničku opremu i sredstva koja su također uvjet kvalitetne i pravovremene gradnje. Naš poslovni cilj uvijek je usmjeren na dobrobit i brigu za zaposlenike i kupce, upotrebu vrhunskog materijala koji garantira dugotrajnost, moderno oblikovanje i uređenje građevina.Svrha našeg rada uvijek je bila da kupcima i investitorima omogućimo kvalitetu, stručnost  i povjerenje, te laku prilagodbu prema svim njihovim zahtjevima.